onsdag 28 januari 2009

Ditt och datt

Jag har bestämt mig för att lägga ner det inte ens påbörjade prästbloggsprojektet. Jag hinner inte! Jag har fullt upp med den här bloggen och med att läsa alla andras fina bloggar. Kanske blir det någon annan gång.

Något väldigt roligt är att på lördag startarSkrivPuff
en tävling!
Första pris är en resa till en kreativitetskonferens i London. Wow! Nu är det så många av mina skrivvänner där som skriver så otroligt bra och fler lär väl tillkomma i tävlingen så ett förstapris har jag inga större förhoppningar på. Men roligt i alla fall!
Och jag vet åtminstone ett par (förutom andra skrivpuffare) som läser den här bloggen som borde delta.

Här om dagen lagade jag och Jonatan en riktigt god linssoppa. Den blev både mild och smakrik på samma gång. Jag brukar ha lite problem med det där. Jag tycker ofta att jag måste krydda så in i norden för att det ska smaka något och så blir det kanske mer starkt än smakrikt. Men den här blev riktigt fin som sagt. Receptet hittade jag
här
på Veganvraks fina blogg. Kolla in och prova!
Som vanligt kunde jag inte låta bli att fiffla lite med receptet så jag tillfogade en hackad gul lök och en buljongtärning.

Nu ska jag berätta att jag inte varit på jobbet en enda dag utan att ha inmundigat något form av bakverk. Jo föresten, en dag. Det är härligt men nu måste jag verkeligen komma igång med tränandet snart. Igår fick vi det godaste. Kanske något av det godaste fikabröd jag ätit. En wienersemla! Om man, som jag, älskar semlor och wienerbröd är det här rena drömmen. Se till att prova denna ljuvliga bulle!

1 kommentar:

Veronica Tingvall sa...

Vad spännande med tävlig, jag tror visst att du skulle kunna vinna. Synd med prästbloggen men ändå förståligt. Jag har också haft funderingar på en till blogg kanske om hälsa för att motivera mig lite. Men det känns som att någon av bloggarna skulle bli lidande och det är ju inte kul.

Idag har jag ingen motivation, jag kommer inte igång med nånting...

Hoppas du har en fin dag
kram/Veronica